Covid 19 vaccinatie afval management

Als ervaren gespecialiseerd medisch afval bedrijf kondigt DRS met trots aan, dat we ondersteuning bieden bij de verwijdering van Covid-19 afval.

Het veilig ontdoen van medisch afval is op dit moment voor veel locaties die met Covid-19 afval te maken hebben lastig. In Nederland is er op dit moment een grote vraag naar afvalcontainers voor medisch afval en een tekort aan aanbod.

DRS, een vertrouwde en gespecialiseerde partner voor medisch afval in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring, biedt de perfecte oplossing voor al uw Covid-19 afval.

Waarom kiezen voor DRS

DRS biedt een systeem voor al het medisch afval zonder dat de medewerkers het afval hoeven te scheiden. Hierdoor is het voor uw medewerkers niet nodig om naald van de spuit los te koppelen en wordt het risico op prikaccidenten geminimaliseerd. In dezelfde container kunnen lege vaccin-flacons, spuiten met ongekoppelde naalden, kleding, watjes, handschoenen etc. worden gedeponeerd.

Wij leveren

DRS levert uitsluitend UN-gecertificeerde containers. Deze zijn beschikbaar in verschillende standaard maten, te weten 3, 7, 30 en 50 liter. Indien gewenst zijn er op aanvraag ook andere maten beschikbaar. Al deze containers zijn geschikt voor een veilige en verantwoorde opslag en vervoer van het afval.

Door een goed geplande inkoop zijn al deze containers op dit moment goed leverbaar uit voorraad vanaf onze eigen locatie.

Wij zamelen in

DRS biedt een vooraf geplande dienstverlening op contractuele basis met variabele contract lengtes. Op de afgesproken dag halen wij de gebruikte containers bij u af. Het aanpassen van het type en aantal containers is op ieder moment mogelijk.  Levering op afroep zonder langduringe contractuele verplichting is ook mogelijk.

Wij verwerken uw afval

De inzameling van uw medisch afval gaat vergezeld met een van overheidswege voorgeschreven begeleidingsbrief. Al het ingezamelde afval wordt voor een veilige vernietiging ter verwerking aangeboden bij Zavin.

DRS uw partner

U kunt er op rekenen dat alles eenvoudig, veilig, vertrouwd en goed is geregeld. Neem vandaag nog telefonisch contact op met één van onze medewerkers via 0598-453338 of via info@drs.nl.