Bent u klaar voor de wet algemene verordening gegevensbescherming? (AVG/GDPR) Laat ons u in stappen begeleiden naar een AVG-proof praktijk!

  • donderdag 22 maart 2018

 

Cursus ter bevordering van de bewustwording van de problematiek rond de AVG bij alle teamleden. Deze cursussen worden op locaties in het land georganiseerd, maar kunnen ook in de praktijken georganiseerd worden.

Praktijk scan/audit. Onderzoek in de praktijk in hoeverre de praktijk aan de AVG-regelgeving voldoet. Na dit bezoek volgt er een bezoekverslag met de onderzoeksresultaten en een actieplan om de knelpunten op te lossen. Naast dit bezoekverslag en actieplan worden de volgende modellen/documenten ter beschikking gesteld: verwerkersovereenkomst, privacy statement, privacy beleid, verwerkingsregister en datalek protocol. Deze modellen worden beschikbaar gesteld door onze partner TeekensKarstens advocaten en notarissen, daarbij wordt ook een gratis helpdesknummer ter beschikking gesteld voor vragen over deze materie.

Praktijkportaal. Er wordt een digitaal praktijkportaal ter beschikking gesteld waarin alle relevante documenten verzameld kunnen worden. Deze functie komt op een latere datum ter beschikking!

Console Shred-it. Beveiligde console voor document- en archiefvernietiging op regelmatig geplande tijdstippen.

Herhaalbezoek. Jaarlijks herhaalonderzoek om de implementatie te toetsen van de AVG wet en regelgeving en de actiepunten uit het voorgaande onderzoek. Voldoet een praktijk, dan wordt er een certificaat afgegeven.

Extra ondersteuning door de juristen van Teekens en Karstens advocaten in de vorm van uitgebreide ontzorg-pakketten of een aantrekkelijk uurtarief

Terug

Interesse in ons aanbod?

Neem nu contact met ons op